Sadržaj izdvojen po datumu: Srpanj 2021

Petak, 30 Srpanj 2021 20:10

ANDREA PAVIĆ NOVA GOLMANICA

Nakon što je u klub došla Ana Pehar iz Sesveta, predstavljamo našu novu golmanicu Andreu Pavić, koja stiže iz Umaga. 

  • Pozdrav Andrea! Reci nam nešto o sebi (kako si se počela baviti rukometom, rukometni put po klubovima, gdje si sve igrala, ispričaj neko tebi zanimljivo iskustvo)?

Rukometom sam se počela baviti u osnovnoj školi, bacali smo kuglu u dalj, kada me primijetio tada rukometni trener Juraj Radovčić. Poslije toga sam dobila poziv da se pridružim curama na treningu, da vidim sviđa li mi se i svidjelo mi se! Igrala sam za ŽRK Umag većinu svoje karijere, kratko sam bila u Kopru (Slovenija) te su me putevi odveli u Španjolsku. Tamo sam provela 2 godine na Tenerifima, što je bilo jedno bogato i ludo iskustvo, tako bi ga mogla opisati.

  • Što te najviše privuklo na dolazak u ŽRK Osijek?

U Osijek me privukao novi izazov, smatram da je to grad bogate i zanimljive povijesti, kako kulturne tako i sportske, i veselim se dolasku u Osijek.

  • Jesi li ikada već bila u Osijeku ili proučavala o Osijeku?

 U Osijeku sam bila nekoliko puta, većinu puta sa klubom tako da se veselim pobližem upoznavanju grada.

  • Koja su tvoja očekivanja za iduću sezonu?

 Očekujem dobru, radnu i pozitivnu atmosferu, Osijek je ekipa sa dosta mladih igračica (uz nas par starijih) te se nadam da će mlađe cure naučiti nešto od nas, i da ćemo svi skupa imati dobre ambicije te ostvariti iste.

  • Andrea, koji su tvoji rukometni uzori? 

 Moj rukometni idol je Arpad Šterbik.

  • Hobi? 

 U slobodno vrijeme bavim se DJ-anjem, pa se može reći da su glazba i nogomet moja dva hobija.

  • Koju glazbu slušaš i što te najviše opušta? 

 Od glazbe slušam stvarno sve, ali izdvojila bih Bastille kao najdraži bend.

Andrea, drago nam je što smo te upoznali, veselimo se tvom dolasku, nadamo se da ćeš ispuniti sva svoja očekivanja u čemu ti želimo puno sreće.

Objavljeno u Novosti
Subota, 24 Srpanj 2021 17:54

NAJAVA DOGAĐANJA

Uskoro ponovno na parketu!

Iako i dalje traju godišnji odmori, lagano se okrećemo novim pripremama a samim time i novim natjecateljskim izazovima u 1. HRL za žene i Kupu. No, krenimo redom.

Sezona 2021./2022. počinje 18./19. rujna a u prvom kolu na domaćem terenu dočekujemo ekipu Umaga koja je prošle sezone osvojila odlično 3. mjesto iza Podravke i Lokomotive. Kao što smo već objavili, klub su napustile Sara Sablić (Umag), Milica Grbavčević (Umag) i Magdalena Brkić (Italija) ali i Anđela Milas, Mirta Špoljarić i Marina Putnik kojima se ovim putem također zahvaljujemo na svemu što su napravile za naš klub i želimo im puno sreće u privatnoj i sportskoj karijeri. Klubu se priključila mlada juniorska reprezentativka Ana Pehar, a kroz idući ćemo tjedan predstaviti još jednu novu igračicu. 

Ove godine će se igrati i Osijek trophy, međunarodni rukometni turnir koji je na rasporedu 03. i 04. rujna, ukoliko to epidemiološka situacija bude dozvolila. 

Sve informacije možete osim na našoj web stranici pronaći i na našem facebook profilu. 

Objavljeno u Novosti
Srijeda, 14 Srpanj 2021 13:08

ANA PEHAR NOVA OSJEČANKA

ANA PEHAR

Mjesec dana je do početka priprema, a mi predstavljamo novu igračicu, Anu Pehar, juniorsku reprezentativku koja dolazi iz Sesveta a igra na poziciji lijevog vanjskog.

Objavljeno u 1 na 1
Srijeda, 14 Srpanj 2021 12:57

ANA PEHAR NOVA OSJEČANKA

ANA PEHAR

Mjesec dana je do početka priprema, a mi predstavljamo novu igračicu, Anu Pehar, juniorsku reprezentativku koja dolazi iz Sesveta a igra na poziciji lijevog vanjskog.

Objavljeno u Novosti
Četvrtak, 08 Srpanj 2021 09:08

SARA SABLIĆ PRELAZI U ŽRK UMAG

Sara Sablić prelazi u Umag
Sara Sablić će od iduće sezone nastupati za ŽRK Umag a mi joj ovim putem zahvaljujemo za sve što je napravila za klub i poručujemo da su joj naša vrata uvijek otvorena.
 
Saro, puno sreće i uspjeha želi ti ŽRK Osijek! 💪
Objavljeno u Novosti
Četvrtak, 08 Srpanj 2021 09:03

PETRA FRANČIĆ NA EUROPSKOM PRVENSTVU

Petra Frančić na Europskom prvenstvu za juniorke!

Naša Petra našla je svoje mjesto na konačnom popisu za Europsko prvenstvo za juniorke koje će se od 08. do 18. srpnja održati u Celju. Bravo Petra, hrabro i sretno! 💪

 

Više pročitajte na linku.

Objavljeno u Novosti