Subota, 13 Lipanj 2020 10:07

MILICA GRBAVČEVIĆ PRVO POJAČANJE ZA IDUĆU SEZONU

MILICA GRBAVČEVIĆ

Iako je nova sezona ranije završena, vrijeme je da predstavimo naše prvo pojačanje za iduću sezonu, Milicu Grbavčević koja dolazi iz Azerbajdžana i igra na poziciji pivota. Napravili smo interview s njom u kojem nam se predstavila i objasnila zašto se odlučila na dolazak u naš klub.

 

  • Reci nam nešto o sebi (kako si se počela baviti rukometom, rukometni put po klubovima, gdje si sve igrala, ispričaj neko tebi zanimljivo iskustvo)?

 

Rukomet sam počela trenirati u svojoj 13. godini. Trenirala sam u klubu "Vimax" kod trenerice Svetlane Borisenko. Kod nje sam trenirala od svoje 13. do 17. godine. Onda sam dobila ponudu od trenerice da idem s njom u Rusiju gdje sam odradila probu (zbog nedostatka video materijala). Odluka je donesena nakon pet dana, a ja sam zadovoljila zahtjeve kluba i trener odlučuje da ostanem, tako da postajem igrač kluba "Agu Adif" iz Maikopa (Rusija). U klubu sam ostala 4 sezone. Potom dobijam ponudu iz Azerbajdžana iz Kluba "Azeryol" iz Baku-a. Prihvatila sam ponudu, prelazim u Azeryol i igram tamo 2 sezone. Nakon toga sam odigrala treću sezonu u Azerbajdžanu u klubu "Azersu".

 

  • Što te najviše privuklo na dolazak u ŽRK Osijek? 

 

Privuklo me to što je ekipa dobro plasirana na tablici i nadam se uspjehu u klubu .S tim da sam ja iz Crne Gore a Hrvatska mi je blizu (što mi je bitno, pošto smo sličan narod), mislim da ću se dobro uklopiti. A pošto nisam bila u prilici posjetiti Hrvatsku to mi je još jedan razlog da budem tu.

 

  • Jesi li ikada već bila u Osijeku ili proučavala o Osijeku? 

 

Nisam bila u prilici da obiđem Hrvatsku ni Osijek. 

 

  • Koja su tvoja očekivanja za iduću sezonu?

 

Moja očekivanja za iduću sezonu su da dam svoj maksimum i dam maksimalan doprinos klubu.

 

  • Koji su ti rukometni uzori? 

 

             Heidi Løke

 

  • Hobi? 

 

Imam više hobija, jedan od njih je vožnja bicikla. U slobodno vrijeme volim praviti afro frizure 

 

  • Koju glazbu slušaš i što te najviše opušta? 

 

Volim sve slušati, ovisno o raspoloženju u određenom trenutku 

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 01 Srpanj 2020 11:49