Ponedjeljak, 31 Svi 2021 06:12

-7 OD PODRAVKE

ŽRK OSIJEK - RK PODRAVKA VEGETA 25:32 (13:19) 

Posljednja domaća utakmica ove sezone, a ujedno i pretposljednje kolo sezone je iza nas. U goste nam je stigla ekipa iz Koprivnice koja je već i matematički osigurala naslov prvakinja. Iako smo bili svjesni da ćemo jako teško moći računati na bodove, cilj utakmice je bio prikazati se u najboljem mogućem svjetlu. Gošće su od prve sekunde motivirane što se ocrtava ranim visokim vodstvom (3:8 u 9. minuti). Cijela utakmica bila je nekako jednolična i s jedne i druge strane, uz dosta pogrešaka što u napadu, što u obrani. Na kraju prihvatljiv rezultat, a komentar na utakmicu dali su trener Vedran Ćurak i Ena Zagorščak. 

 

Vedran Ćurak: 

"Čestitke ekipi Podravke na pobjedi i osvajanju titule prvaka Hrvatske. Što se tiče same utakmice, opet nam se dogodio niz tehničkih grešaka kao i posljednju utakmicu protiv Lokomotive, kako u obrani tako i u napadu. Puno lopti bačenih protivniku u ruke, u out, niz grešaka i s te strane nisam nikako zadovoljan. Rezultat i nije loš, ali prikazanom igrom s obzirom da je i zadnja domaća utakmica, kao trener ne mogu biti zadovoljan. Moramo se pripremiti za zadnju utakmicu protiv Dugog Sela gdje ćemo znati na kojoj ćemo poziciji završiti i planirati pripreme za iduću sezonu."

 

Ena Zagorščak:

"Cijelu su nas utakmicu pratile tehničke greške i nehomogenost u obrani i s te strane nismo zadovoljni. Imamo još jednu utakmicu da to sve probamo ispraviti u Dugom Selu, koja nam puno znači. Nadam se da ćemo i u napadu i obrani pokazati bolju igru, te odigrati dobru utakmicu za kraj sezone."

 

U posljednjem ligaškom kolu gostujemo u Dugom Selu, direktnom konkurentu za 6. mjesto. U slučaju pobjede završit ćemo sezonu kao 6. momčad prvenstva, dok ćemo u slučaju poraza završiti 7. u ukupnom poretku. Utakmica je na rasporedu idući vikend (05./06. lipnja). 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 31 Svi 2021 06:29