Četvrtak, 20 Svi 2021 06:45

POBJEDA ZA POVRATAK SAMOPOUZDANJA

ŽRK OSIJEK - ŽRK MURVICA 34:23 (19:12)

U predzadnjoj utakmici na domaćem terenu ove sezone dočekali smo ekipu Murvice koja se bori za opstanak u najvišem razredu ženskog rukometa u Hrvatskoj. Sudeći prema rezultatu iz prve polusezone ali i dvama uzastopnim porazima, bili smo svjesni da se moramo dobro pripremiti za ovog protivnika. U početku utakmice gošće pružaju odličan otpor a u 12. minuti stoji 5:5 na semaforu. Odličan ulazak u utakmicu imala je Josipa Paula Jerčinović koja je od naših prvih 8 pogodaka postigla 5. Mini serijama postupno povećavamo prednost, koja je na poluvremenu +7. U drugom dijelu nastavila se igra iz prvog, a sve djevojke su imale minutažu. Izjave nakon utakmice dali su trener Vedran Ćurak i odlična Petra Frančić koja je imala stopostotnu realizaciju (7 od 7). 

 

Vedran Ćurak:

Uz početnu nervozu i otvaranje utakmice uz par tehničkih grešaka, cijelim dijelom utakmice, posebice od sredine prvog poluvremena pa do kraja smo kontrolirali rezultat i imali vodstvo. Pripremali smo se za Murvicu i obranu 5-1, što su djevojke dobro odradile i osvojile dva boda. Čestitke djevojkama na pristupu i motiviranosti, sve što smo se dogovorili bilo je odrađeno, što je rezultiralo našom pobjedom.

 

Petra Frančić:

U pripremama za ovu utakmicu radili smo njihovu obranu i napad. Dugo smo se dogovarali za to, a svaka je dala svoj maksimum. Odradile smo sve što je trener rekao i na kraju zasluženo slavili 11 razlike.

 

U idućem kolu koje je na rasporedu već u subotu, 22.05. gostujemo u Zagrebu kod ekipe Lokomotive. Utakmica počinje u 18:00 h. 

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 20 Svi 2021 07:19