Četvrtak, 04 Ožujak 2021 07:28

JOSIPA JOSIPOVIĆ NOVA OSJEČANKA

Nova igračica našeg kluba je Josipa Josipović!

Josipa je karijeru započela u Cerni, dolazi nam iz Podravke a igra na pozicijama desnog beka i desnog krila.   

Josipa dobrodošla! Reci nam nešto o sebi, kad si se počela baviti rukometom, gdje si sve igrala i koji je bio zadnji klub?

Rukometom se bavim od svoje sedme godine. Klub u kojemu sam počela trenirati bio je RK "Multinorm" Cerna gdje sam provela devet godina igrajući za Cernu. Zatim su dolazili pozivi iz raznih klubova među kojima se nalazio i poziv iz Koprivnice, gdje sam otišla igrati za Podravku. U Koprivnici sam provela dvije godine te dolazim u Osijek. Osim klupskih natjecanja, učestvovala sam sa kadetskom reprezentacijom na Mediteranskim igrama i Europskom prvenstvu u Sloveniji.

Što te najviše privuklo na dolazak u Osijek?

Nakon završetka srednje škole odlučila sam upisati fakultet. S obzirom da me zadesila velika ozljeda zbog koje sam provela dosta mjeseci izvan terena upisala sam fakultet u blizini doma. Najviše me privlači izazov koji me očekuje. Smatram da sam tu ipak na domaćem terenu te su mi fakultet, obitelj i prijatelji u blizini.

Koja su tvoja očekivanja za ovu sezonu?

Moja očekivanja su da se što prije vratim na teren, dam svoj maksimum te da se kao ekipa borimo za sto bolji plasman i mjesto na tablici. Smatram da zajedničkim radom možemo puno napraviti.

Rukometni uzori?

Moj rukometni uzor je Nora Mork, zbog stila igre, uspjeha u karijeri te karaktera.

Hobi?

U slobodno vrijeme volim crtati, voziti bicikl te gledati serije i filmove.

I za kraj, koju glazbu slušaš i što te najviše opušta?

Što se tiče glazbe tu nisam izbirljiva. Slušam sve, ovisno o raspoloženju. Najviše me opušta kava i druženje sa prijateljima.

Josipa, veselimo se tvom dolasku i nadamo se da ćeš ispuniti sva svoja očekivanja. Sretno!

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 04 Ožujak 2021 10:24