Petak, 22 Siječanj 2021 06:36

Osječanka Lucija Zeba ponovno u Osijeku!

Lucija Zeba novi je igrač našeg kluba. Osječanka koja je mlada osjetila čar igranja u Mađarskoj i Njemačkoj vratila se u svoj matični klub.

Nakon Lokomotive, te Mađarske i Njemačke, Lucija se odlučila na povratak u Osijek. Igra na pozicijama desnog vanjskog i desnog krila i sigurno će biti pojačanje u nastavku sezone. Obavili smo razgovor u kojem nam se predstavila. 

 

Lucija dobrodošla! Reci nam nešto o sebi, kad si se počela baviti rukometom, gdje si sve igrala i koji je bio zadnji klub?

Rukometom sam se počela baviti još u osnovnoj školi (drugi razred) u Olimpiji, odakle sam prešla u Osijek. Nakon Osijeka sam prešla u mađarski Kozarmisleny gdje sam bila 4 godine. Zatim je stigao poziv iz Lokomotive Zagreb, odakle sam otišla u Njemačku, gdje sam odigrala dvije sezone (prva pa potom druga Bundesliga), klubovi Neckarsulm Sport Union i Vfl Waiblingen. U Osijek se vraćam iz Vfl Waiblingena. 

 

Što te najviše privuklo na povratak u Osijek?

U Osijeku mi je obitelj i prijatelj tako da mi je tu nekako velika motivacija, tu sam na domaćem terenu.

 

Koja su tvoja očekivanja za ovu sezonu?

Da ćemo ostati u vrhu i da se nastavimo boriti koliko god možemo. Davanjem svog maksimuma mislim da kao ekipa možemo puno. Također se nadam da uskoro zaigramo uz publiku.

 

Rukometni uzori?

Nemam nekog uzora, ali bi Noru Mork izdvojila kao velikog borca. Važno mi je da nema odustajanja.

 

Hobi?

 Pravljenje slastica, crtanje, šminkanje, izrada pletenica, multimedija i još puno toga. Sve u svemu, vrlo sam kreativna osoba.

 

I za kraj, koju glazbu slušaš i što te najviše opušta?

Slušam sve najviše R&B, pop, rap.

 

Lucija, drago nam je što si se vratila, veselimo se tvom dolasku i nadamo se da ćeš ispuniti sva svoja očekivanja!