Četvrtak, 05 Studeni 2020 06:40

Važni bodovi za nastavak pobjedničke serije

Druga pobjeda u nizu! 

Zgusnut raspored i igranje srijeda-subota odlučio je da ćemo u 7. kolu odigrati novu domaću utakmicu, protiv dobro znanog protivnika iz Varaždina. Koka je godinama u vrhu ženskog rukometa i definitivno protivnik koji će kazniti svaku tehničku grešku ili propust u obrani. Mi smo, nakon pobjede u Virovitici, dobili dodatan motiv da zadržimo bodove u Osijeku. 

 

Utakmica je krenula "gol za gol", gdje su se konstantno izmjenjivala vodstva, a prvu osjetniju prednost stvaramo u 14. minuti kada je na semaforu 10:7. Velika enigma za gostujući sastav bila je Lea Hren koja je u toj fazi postigla 4 zgoditka. Očekivano, ekipa Koke se ne predaje i mini serijama od po 2 pogotka u nizu, vraćaju rezultatsku neizvjesnost, 13:13. Posljednjih 7 minuta prvog poluvremena osjetio se umor kod obje ekipe, ali uz dva vezana pogotka Josipe Paule Jerčinović i obranjenog penala Magdalene Brkić, na predah idemo sa +2. 

 

Početak drugog poluvremena dao je naslutiti kako ćemo se odvojiti i utakmicu privesti kraju, nakon što je izuzetno raspoložena Jerčinović (šut 7/7) sa nova dva vezana pogotka unijela sigurnost u naše redove. Gošće su i dalje vjerovale u bodove i nisu se predavale, te su se vrlo brzo opet vratile u "egal". Odgovornost tada preuzima Dora Lacković, koja pri rezultatu 19:18, postiže 5 pogodaka za redom i drži prednost na našoj strani. U posljednjih 10 minuta utakmice ulazimo s minimalnim vodstvom (26:25) koje čuvamo do kraja, uz veliku pomoć Magdalene Brkić koja je na kraju upisala 15 obrana. 

 

Već u subotu nas čeka nova utakmica, kada gostujemo u Pločama, kod ekipe Dalmatinke. 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 05 Studeni 2020 07:35